XXIV setmana sense fum

Al CAP Llibertat celebrem la XXIV “Setmana Sense Fum”, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig, sent aquest darrer dia: el Dia Mundial Sense Tabac 🚭.

El lema d’aquesta edició es “Millor el moviment 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️ que no el fum o el vapeig💨” i té com a objectiu sensibilitzar a la població de la importància que té per la salut el fet de no iniciar-se i/o abandonar el consum del tabac per poder gaudir d’un ambient lliure de fum i residus.

En aquesta setmana es realitzaran diferents actes com la sensibilització de la població infato-juvenil del barri Gaudí conjuntament amb els companys/es del Cap Sant Pere amb diferents activitats per conscienciar dels riscs i perjudicis del fumar.

També participen els/les alumnes de 3r de primària de l’escola Maria Cortina tot realitzant dibuixos amb la temàtica: Beneficis de “No fumar”.

Aquests dibuixos es penjaran al costat del mural (Planta 0) que han realitzat els professionals del Cap Llibertat per tal de conscienciar a la població adolescent/ adulta on disposaran tant de tests per mesurar el grau d’addicció a la nicotina com un espai per escriure i penjar post-it al mural amb motiu: ” Beneficis per deixar de fumar 🚭”.

🔹 Hi haurà unes cigarretes🚬 i tisores⚔️ gegants que simbolitzen el trencament amb l’addicció on us podreu fer fotos per compartir a les xarxes socials amb el hashtag: #SumaSalut i #ssfcat23 per tal de donar visibilitat a aquesta setmana.

Us animem a que tota la població interessada us apropeu a preguntar per les diferents opcions que oferim al centre per deixar de fumar🚭!

SUMA VIDA 🌱, SUMA SALUT 💪🏻 !!!

Aquesta entrada s'ha publicat en Hàbits saludables, Tabac, Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari