Presentació

Us donem la benvinguda al blog de pediatria de Reus.

Aquest blog està format pels quatre equips d’atenció primària (EAP) de pediatria de la ciutat de Reus que pertanyen a l’Institut Català de la Salut (ICS):

  • L’EAP Sant Pere Centre (Reus 1) i l’EAP Sant Pere (Reus 2), els professionals dels quals passen consulta al CAP Sant Pere.
  • L’EAP Llibertat (Reus 3) i l’EAP Horts de Miró (Reus 4), els professionals dels quals passen consulta al CAP Llibertat.

cap_sant_pere reusCAP llibertat

Les finalitats d’aquest blog són:

  1. Que els usuaris pugueu tenir, des d’una única pàgina web, tota la informació que us interessi del vostre centre, independentment d’on us visiteu.
    Seleccionant el vostre EAP, podreu saber quins són els professionals que treballen al centre, els calendaris de vacunacions, el calendari de revisions (que varien segons els centres), etc.
  2. Que pugueu accedir a informació genèrica, que considerem important i que us pot ser de gran utilitat. Aquesta informació està estructurada per edats (des de l’arribada al món del nadó fins a l’adolescència) i per temes d’interès, consells de salut, malalties comunes, etc.
  3.  També trobareu enllaços a altres pàgines, amb informació més específica que us permetrà ampliar encara més els dubtes que pugueu tenir d’algun tema concret.
  4.  A més, publicarem nous articles amb els temes que estiguin més d’actualitat.

Aquest blog de cap manera vol ser una consulta pediàtrica en línia. Considerem que el pacient s’ha de visitar presencialment a les consultes i cada cas té les seves particularitats. Però si voleu donar la vostra opinió, que tractem algun tema determinat o fer qualsevol suggeriment, podeu fer-ho a l’adreça de correu electrònic blogpediatria@gmail.com o inserint un comentari al final dels articles publicats.

Esperem que aquest blog us sigui de molta utilitat i que ens feu arribar les vostres inquietuds.

L’equip del blog de pediatria de Reus

Anuncis